Samenstelling menu’s

De menu’s bestaan doorgaans uit 5 gerechten, meestal samengesteld uit een amuse, een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De gerechten worden in teams van twee tot drie leden gemaakt.

De menu’s worden afgestemd op het jaargetijde zodat er zoveel mogelijk met verse en lokale producten kan worden gewerkt. De menu’s worden samengesteld door een menucommissie die uit twee leden bestaat die elk half jaar worden gewisseld. Zodoende wordt niet alleen met een diversiteit aan producten en recepturen gewerkt. Maar moet ook een menu samen worden gesteld. En moeten de hoeveelheid benodigde ingrediënten per gerecht worden berekend dat moet worden ingekocht.

 

Hoe werkt deze site?

Alle menu’s die zijn gemaakt, zijn per jaar en vervolgens per maand gerubriceerd. Maar mocht je direct al bepaalde gerechten willen zien, dan kan je in de menubalk ook kiezen welk soort gerecht je wil zien. Daar staan vervolgens per soort alle gerechten bij elkaar.

Maak hier een keuze van welk jaar je de menu’s wil zien.

Menu’s 2016

Menu’s 2017

Menu’s 2018