Ingrediënten

600 gram witte asperges
300 ml slagroom
150 gram suiker
6 takjes munt

Bereiding

  1. Snijd de taaie onderkant van de asperges en schil ze met een dunschiller.
  2. Breng de schillen aan de kook met een 0,5 liter water en laat dit op een laag vuur een half uur inkoken.
  3. Klop de slagroom stijf en voeg de suiker en een beetje afgekoeld ingedikt kookvocht toe.
  4. Leg de gekookte aspergekoppen punten op de amuselepels. Plaats hierop een halve eetlepel van de aspergeslagroom.
  5. Snijd de aardbeien in vieren en leg 2 kwartjes op de slagroom / mouse.
  • Amuse
  • Mei 2017
  • 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
    You need to be a registered member to rate this.
    Loading...