Ingrediënten

Roggebrood
Zak diepvries erwten
12 el crème fraiche
12 files gerookte palingen
12 asperges (1 per persoon)

Bereiding

  1. Kook de erwten in een pannetje met water tot ze gaar zijn. Giet af en houd een paar erwten ter garnering apart.
  2. Kook de asperges tot ze gaar zijn en snijd vervolgens in smalle repen (bijvoorbeeld met een dunschiller).
  3. Pureer de doperwten samen met een flinke lepel crème fraiche en breng op smaak met peper en zout.

 

Presentatie

  1. Verbrokkel het roggebrood tot je korrels hebt.
  2. Neem een bord en weef als het ware de aspergerepen door elkaar. Zodat je een leuk ruitpatroon krijgt.
  3. Neem een kookring en vorm te midden van het bord een bodempje van roggebrood.
  4. Laat de ring staan en rol de paling erin op. Verwijder voorzichtig de ring en schep een flinke lepel doperwtencrème op de paling.
  5. Garneer met wat losse erwten en breng eventueel extra op smaak met peper en zout
  • Voorgerecht
  • April 2016
  • 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
    You need to be a registered member to rate this.
    Loading...