Ingrediënten

750 gram soepasperges
0,35 ltr room
700 ml gevogelte bouillon (ingekookt)
150 gram Hollandse garnalen
Truffeltapenade
Zout

 

Bereiding

  1. Maak van de soepasperges met 700 ml water een bouillon. Laat +/- een half uur treken en passeer. Bewaar de asperges apart.
  2. Breng de aspergebouillon, gevogeltebouillon en room aan de kook en laat tot de helft reduceren, breng het geheel op smaak.
  3. Gare asperges pureren en vervolgens door zeef wrijven en aan de soep toevoegen
  4. Op smaak brengen met peper en zout
  5. Spoel de garnalen, droog ze en bestrooi ze met een beetje zout

 

Presentatie

Verdeel de garnaaltjes en +/- ¼ theelepel truffeltapenade in voorverwarmde kopjes.
Schuim de soep goed op en verdeel het over de kopjes.

  • Tussengerecht
  • April 2016
  • 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
    You need to be a registered member to rate this.
    Loading...