Bonbon van haring met bieslook en rasp van rode biet

AMUSE
NOVEMBER 2016
12

INGREDIENTEN

4zoute haringen
1Granny Smith, geschild
80 grrode biet, geraspt
2sneetjes roggebrood
 olijfolie
 bieslook

BEREIDING

  1. Verwijder eventuele graatjes van de haring. Snijd de haring en de appel zeer fijn en meng in een kom met de bietjes door elkaar.
  2. Roer de olie erdoor en verkruimel het roggebrood erboven.
    Meng het geheel en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel in 12 porties, draai er balletjes van en roer deze door de bieslook.

PRESENTATIE

Leg de bonbons op bordjes en serveer direct.

AFDRUKKEN

Menu november 2016

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.