Logo H@P

Koken voor het goede doel

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord die het sponsorgeld besteden aan een goed doel in Son & Breugel.

De kapel van Hotel restaurant La Sonnerie wordt voor deze gelegenheid speciaal sfeervol ingericht. Voor deze avond worden door de leden van Club Cuisine la Sonnerie gasten uitgenodigd die tegen betaling van € 70,00 per persoon culinair kunnen genieten met daarbij het nodige amusement. Het streven is om een zo hoog mogelijk bedrag tijdens deze avond te schenken aan 2 of 3 goede doelen in Son en Breugel.
Tijdens het avondvullende programma wordt bekend gemaakt welke goede doelen met de opbrengst van dit evenement worden gesponsord.

 

Benefietavond 2017

De H@P benefietavond voor 2017 werd georganiseerd op zaterdag 28 oktober.

18.30 uur Ontvangst

19.00 uur Aanvang diner

22.30 uur Einde diner met aansluitend een afterparty in de bar van La Sonnerie.

 

Het menu

Het diner wordt vooraf gegaan door een aperitief en bestaat uit een 5-gangen menu met bijpassende wijnen. Het menu wordt samengesteld uit de lekkerste gerechten die we met de kookclub dat jaar hebben gemaakt. In 2015 is dit initiatief voor het eerst georganiseerd. De gasten waren enthousiast over de kwaliteit van het eten met bijpassende wijnen en de sfeer van die avond. Voldoende redenen om dit jaarlijks te herhalen.

 

Sponsorloterij

Tijdens de avond wordt er een loterij gehouden waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Daarvoor worden uitsluitend tijdens de benefietavond lootjes verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar de goede doelen die door de leden van de kookclub worden bepaald.
 

Interesse?

Inschrijven/deelnemen aan het H@P benefietdiner van 2017 kan uitsluitend via de leden van Club Cuisine La Sonnerie. Vragen kunnen worden gesteld door een bericht te sturen.
 

Partners

DimCoppen
Van Moll Financiële Diensten
Hanos Internationale Horeca Groothandel