H@P benefietavond 2022

KOKEN VOOR HET GOEDE DOEL

Normaliter wordt er elk jaar  vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel. Maar vanwege Corona is alles anders en verwachten wij in 2022 weer een fantastische benefietavond te gaan organiseren.

Het hieronder beschreven programma is onder voorbehoud. Zodra er meer duidelijkheid is over de datum en invulling van de avond zullen we dat op deze pagina bekend maken.

Een sfeervolle buitenlocatie

Omdat we voor het diner de afgelopen jaren veel meer aanvragen kregen dan er plaatsen waren, en om het 1e lustrum te vieren, hebben we gekozen voor een buitenlocatie. De tuin en terrassen van Hotel/Restaurant La Sonnerie worden sfeervol ingericht waardoor er dit jaar meer mensen kunnen genieten van de meest gewaardeerde gerechten die Club Cuisine la Sonnerie in de afgelopen periode heeft gemaakt.

Het diner

Het diner wordt vooraf gegaan door een aperitief en bestaat uit een 5-gangen menu met bijpassende wijnen. Het menu wordt samengesteld uit de lekkerste gerechten die we met de kookclub dat jaar hebben gemaakt. In 2015 is dit initiatief voor het eerst georganiseerd. De gasten zijn elk jaar weer enthousiast over het menu en de sfeer van die avond. Voldoende redenen om dit jaarlijks te herhalen waardoor we, uitgesteld vanwege Covid-19, in 2022 het 1e lustrum wat uitgebreider zullen gaan vieren.

Goede doelen

We streven er naar om een zo hoog mogelijk bedrag tijdens deze avond te kunnen schenken aan meerdere goede doelen in Son en Breugel. Dit betekent dat er vanuit de kookclub alles aan wordt gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit wordt gerealiseerd doordat er met gangbare producten wordt gewerkt waarmee mooie en smaakvolle gerechten worden gemaakt. En door sponsoring van bedrijven die als partner dit initiatief een warm hart toedragen.
Tijdens het avondvullende programma wordt bekend gemaakt welke goede doelen met de opbrengst van dit evenement worden gesponsord.

Sponsorloterij

Op deze avond wordt er ook een loterij gehouden waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Daarvoor worden uitsluitend tijdens de benefietavond lootjes verkocht. De opbrengst hiervan is ook bestemd voor de goede doelen in Son en Breugel.

Bedrijfssponsoring

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om te sponsoren zijn er mogelijkheden voor een arrangement op maat. Neem daarvoor contact met ons op door een bericht te sturen via dit contactformulier.

Programma


De datum voor de H@P benefietavond is nog niet bekend.


Zowel op culinair als cultureel gebied zullen deze avond de zintuigen worden geprikkeld tijdens een avondvullend programma.

18.30 uur       Ontvangst
19.00 uur       Aanvang diner
22.30 uur       Einde diner met aansluitend een afterparty**

** Gebruik van consumpties tijdens de afterparty zijn niet bij het benefietdiner inbegrepen.

Kosten

De kosten* voor het benefietdiner zijn nog niet bekend.

De benefietavond bestaat uit een 5-gangen diner, inclusief een aperitief bij ontvangst, wijnarrangement en tafelwater. En is met een avondvullend entertainment.

 

* Gebruik van consumpties tijdens de afterparty zijn niet bij het benefietdiner inbegrepen.

Reserveer tijdig!

Reserveringen voor het H@P benefietdiner 2022 kunnen uitsluitend worden gedaan door het invullen van een formulier dat later via onderstaande button kan worden ingevuld.

Zodra de datum is vastgesteld zal deze bekend worden gemaakt op onze facebookpagina. Wil je er tijdig bij zijn om plaatsen te reserveren, volg ons dan op facebook en like de pagina.

De betaling van een reservering dient 14 dagen voor het benefietdiner te zijn voldaan. Indien vooraf geen betaling is ontvangen kan er ook geen aanspraak op een reservering worden gemaakt.

Het reserveren van plaatsen gaat dus niet via de leden van de kookclub, maar zijn uitsluitend te boeken op deze website via onderstaande button.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over Club Cuisine la Sonnerie en/of over het H@P-diner? Of wil je het H@P diner sponsoren? Voor algemene vragen kan een bericht worden gestuurd via dit contactformulier.

PARTNERS

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.