Skip to Main Content
  • HOME
  • DE KOOKCLUB
  • GERECHTEN
  • GOEDE DOELEN
    • Goede doelen 2015
    • Goede doelen 2016
  • CONTACT
Club Cuisine La Sonnerie
  • Menu’s ⨠
    • Menu’s 2016 ⨠
      • Menu januari 2016
      • Menu februari 2016
      • Menu maart 2016
      • Menu april 2016
      • Menu mei 2016
      • Menu juni 2016
      • Menu juli 2016
      • Menu september 2016
      • Menu oktober 2016
      • Menu november 2016
      • Menu december 2016
    • Menu’s 2017 ⨠
      • Menu januari 2017
      • Menu Februari 2017
      • Menu maart 2017
      • Menu mei 2017
      • Menu juni 2017
      • Menu juli 2017
      • Menu september 2017
      • Menu november 2017
      • Menu december 2017
    • Menu’s 2018 ⨠
      • Menu Januari 2018
      • Menu Februari 2018
      • Menu Maart 2018
      • Menu April 2018
      • Menu Mei 2018
      • Menu Juni 2018
      • Menu september 2018
      • Menu oktober 2018
      • Menu november 2018
      • Menu december 2018
    • Menu’s 2019 ⨠
      • Menu januari 2019
      • Menu februari 2019
      • Menu maart 2019
      • Menu april 2019
      • Menu Mei 2019
      • Menu juni 2019
  • Amuse
  • Voorgerecht
  • Tussengerecht
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht
  • Menu’s ⨠
    • Menu’s 2016 ⨠
      • Menu januari 2016
      • Menu februari 2016
      • Menu maart 2016
      • Menu april 2016
      • Menu mei 2016
      • Menu juni 2016
      • Menu juli 2016
      • Menu september 2016
      • Menu oktober 2016
      • Menu november 2016
      • Menu december 2016
    • Menu’s 2017 ⨠
      • Menu januari 2017
      • Menu Februari 2017
      • Menu maart 2017
      • Menu mei 2017
      • Menu juni 2017
      • Menu juli 2017
      • Menu september 2017
      • Menu november 2017
      • Menu december 2017
    • Menu’s 2018 ⨠
      • Menu Januari 2018
      • Menu Februari 2018
      • Menu Maart 2018
      • Menu April 2018
      • Menu Mei 2018
      • Menu Juni 2018
      • Menu september 2018
      • Menu oktober 2018
      • Menu november 2018
      • Menu december 2018
    • Menu’s 2019 ⨠
      • Menu januari 2019
      • Menu februari 2019
      • Menu maart 2019
      • Menu april 2019
      • Menu Mei 2019
      • Menu juni 2019
  • Amuse
  • Voorgerecht
  • Tussengerecht
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht

Menu maart 2016

Flan met ijs van Westmalle Tripel
Flan met ijs van Westmalle Tripel

Menu maart 2016, Nagerecht

Gans met groenten en kruidige saus van winterbier
Gans met groenten en kruidige saus van winterbier

Hoofdgerecht, Menu maart 2016

Cappuccino van bier en grotchampignons
Cappuccino van bier en grotchampignons

Menu maart 2016, Tussengerecht

Terrine van kalfsschenkel, gerookte paling, Passendale en knolselderij-appelsaus
Terrine van kalfsschenkel met gerookte paling, Passendale en knolselderij-appelsaus

Menu maart 2016, Voorgerecht

Filet van duif met Pompoencreme
Filet van duif met pompoencrème

Menu maart 2016, Voorgerecht

Bierbolletje met een shot van Kriek en Kers
Bierbolletje met een shot van Kriek en Kers

Amuse, Menu maart 2016

Volg ons op facebook

Club Cuisine La Sonnerie

p/a Klaprooslaan 15
5691 WL Son & Breugel

Cookiebeleid & Privacy Statement

© 2019 Club Cuisine La Sonnerie. Sponsored by Media Outlaws.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.OkPrivacy policy