Auberginepizza’s met tomaat en mozzarella

amuse 2
juni 2023
12
3/5

INGREDIENTEN

3 aubergines
450 gr tomatenblokjes
3 bollen mozzarrella, in stukjes
enkele blaadjes rucola
olijfolie
zout en peper

BEREIDING

  1. Snijd de aubergine in ronde schijfjes van 1 cm dikte. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en bak er de aubergineschijfjes kort in aan. Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.

  2. Stoof in dezelfde pan de tomatenblokjes aan. Breng ze op smaak met peper en zout.

  3. Leg de krokant gebakken aubergineschijfjes op een bord. Lepel er de cubetti over en schik er wat stukjes mozzarella en blaadjes rucola bovenop alvorens te serveren.

PRESENTATIE

Presenteer de amuse 4 stuks op een bordje en maak in totaal 3 bordjes.

AFDRUKKEN

Italiaans menu juni 2023

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.