Skip to Main Content
  • HOME
  • DE KOOKCLUB
  • GERECHTEN
  • GOEDE DOELEN
    • Goede doelen 2015
    • Goede doelen 2016
  • CONTACT
Club Cuisine La Sonnerie
  • Menu’s ⨠
    • Menu’s 2016 ⨠
      • Menu januari 2016
      • Menu februari 2016
      • Menu maart 2016
      • Menu april 2016
      • Menu mei 2016
      • Menu juni 2016
      • Menu juli 2016
      • Menu september 2016
      • Menu oktober 2016
      • Menu november 2016
      • Menu december 2016
    • Menu’s 2017 ⨠
      • Menu januari 2017
      • Menu Februari 2017
      • Menu maart 2017
      • Menu mei 2017
      • Menu juni 2017
      • Menu juli 2017
      • Menu september 2017
      • Menu november 2017
      • Menu december 2017
    • Menu’s 2018 ⨠
      • Menu Januari 2018
      • Menu Februari 2018
      • Menu Maart 2018
      • Menu April 2018
      • Menu Mei 2018
      • Menu Juni 2018
      • Menu september 2018
      • Menu oktober 2018
      • Menu november 2018
      • Menu december 2018
    • Menu’s 2019 ⨠
      • Menu januari 2019
      • Menu februari 2019
      • Menu maart 2019
      • Menu april 2019
      • Menu Mei 2019
      • Menu juni 2019
  • Amuse
  • Voorgerecht
  • Tussengerecht
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht
  • Menu’s ⨠
    • Menu’s 2016 ⨠
      • Menu januari 2016
      • Menu februari 2016
      • Menu maart 2016
      • Menu april 2016
      • Menu mei 2016
      • Menu juni 2016
      • Menu juli 2016
      • Menu september 2016
      • Menu oktober 2016
      • Menu november 2016
      • Menu december 2016
    • Menu’s 2017 ⨠
      • Menu januari 2017
      • Menu Februari 2017
      • Menu maart 2017
      • Menu mei 2017
      • Menu juni 2017
      • Menu juli 2017
      • Menu september 2017
      • Menu november 2017
      • Menu december 2017
    • Menu’s 2018 ⨠
      • Menu Januari 2018
      • Menu Februari 2018
      • Menu Maart 2018
      • Menu April 2018
      • Menu Mei 2018
      • Menu Juni 2018
      • Menu september 2018
      • Menu oktober 2018
      • Menu november 2018
      • Menu december 2018
    • Menu’s 2019 ⨠
      • Menu januari 2019
      • Menu februari 2019
      • Menu maart 2019
      • Menu april 2019
      • Menu Mei 2019
      • Menu juni 2019
  • Amuse
  • Voorgerecht
  • Tussengerecht
  • Hoofdgerecht
  • Nagerecht

Voorgerecht

Paling in ’t groen
Eendenlever | Focaccia | Hazelnootcrème | Veldsa | Hoisin
Eendenlever | Focaccia | Hazelnootcrème | Veldsa | Hoisin
Garnalen ravioli
Garnalen ravioli
Heilbot – courgettepappardelle – schorseneer en passievruchtensaus
Heilbot – courgettepappardelle – schorseneer en passievruchtensaus
Tartaar van tonijn met witte asperges
Tartaar van tonijn met witte asperges en vadouvan mayonaise
Tartaar van runderentrecôte met truffeldressing
Tartaar van runderentrecôte met truffeldressing
Zacht gegaarde kabeljauw op prei puree met een velouté van postelein
Zacht gegaarde kabeljauw op prei puree met een velouté van postelein
Visfrikandel Speciaal
Visfrikandel Speciaal
Voorgerecht - Op hooi gerookte carpaccio
Op hooi gerookte carpaccio
Cappuccino van paddenstoelen
Cappuccino van paddenstoelen
Zwaardvis in brickdeeg
Zwaardvis in brickdeeg
Asperge op 2 manieren gemaakt, met tartaar, gevuld komkommer-rolletje, zoete puntpaprika en kaaskoekje
Asperge op 2 manieren gemaakt, met tartaar, gevuld komkommer-rolletje, zoete puntpaprika en kaaskoekje

Berichtnavigatie

1 2 3 »

Volg ons op facebook

Club Cuisine La Sonnerie

p/a Klaprooslaan 15
5691 WL Son & Breugel

Cookiebeleid & Privacy Statement

© 2019 Club Cuisine La Sonnerie. Sponsored by Media Outlaws.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.OkPrivacy policy