Skip to Main Content
HOME
DE KOOKCLUB
GERECHTEN
GOEDE DOELEN
Goede doelen 2015
Goede doelen 2016
CONTACT
Zoek naar:
Menu’s ⨠
Menu’s 2016 ⨠
Menu januari 2016
Menu februari 2016
Menu maart 2016
Menu april 2016
Menu mei 2016
Menu juni 2016
Menu juli 2016
Menu september 2016
Menu oktober 2016
Menu november 2016
Menu december 2016
Menu’s 2017 ⨠
Menu januari 2017
Menu Februari 2017
Menu maart 2017
Menu mei 2017
Menu juni 2017
Menu juli 2017
Menu september 2017
Menu november 2017
Menu december 2017
Menu’s 2018 ⨠
Menu Januari 2018
Menu Februari 2018
Menu Maart 2018
Menu April 2018
Menu Mei 2018
Menu Juni 2018
Menu september 2018
Menu oktober 2018
Menu november 2018
Menu december 2018
Menu’s 2019 ⨠
Menu januari 2019
Menu februari 2019
Menu maart 2019
Menu april 2019
Menu Mei 2019
Menu juni 2019
Amuse
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Menu
Menu’s ⨠
Menu’s 2016 ⨠
Menu januari 2016
Menu februari 2016
Menu maart 2016
Menu april 2016
Menu mei 2016
Menu juni 2016
Menu juli 2016
Menu september 2016
Menu oktober 2016
Menu november 2016
Menu december 2016
Menu’s 2017 ⨠
Menu januari 2017
Menu Februari 2017
Menu maart 2017
Menu mei 2017
Menu juni 2017
Menu juli 2017
Menu september 2017
Menu november 2017
Menu december 2017
Menu’s 2018 ⨠
Menu Januari 2018
Menu Februari 2018
Menu Maart 2018
Menu April 2018
Menu Mei 2018
Menu Juni 2018
Menu september 2018
Menu oktober 2018
Menu november 2018
Menu december 2018
Menu’s 2019 ⨠
Menu januari 2019
Menu februari 2019
Menu maart 2019
Menu april 2019
Menu Mei 2019
Menu juni 2019
Amuse
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Voorgerecht
Paling in ’t groen
Eendenlever | Focaccia | Hazelnootcrème | Veldsa | Hoisin
Garnalen ravioli
Heilbot – courgettepappardelle – schorseneer en passievruchtensaus
Tartaar van tonijn met witte asperges en vadouvan mayonaise
Tartaar van runderentrecôte met truffeldressing
Zacht gegaarde kabeljauw op prei puree met een velouté van postelein
Visfrikandel Speciaal
Op hooi gerookte carpaccio
Cappuccino van paddenstoelen
Zwaardvis in brickdeeg
Asperge op 2 manieren gemaakt, met tartaar, gevuld komkommer-rolletje, zoete puntpaprika en kaaskoekje
Berichtnavigatie
1
2
3
»
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Ok
Privacy policy