Stichting H@P

KOKEN VOOR HET GOEDE DOEL

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.

De kapel van Hotel restaurant La Sonnerie wordt voor deze gelegenheid sfeervol ingericht. Via de leden van Club Cuisine la Sonnerie kunnen gasten zich tegen betaling daarvoor opgeven. Er is een avondvullend programma waar de gasten zowel culinair als cultureel worden verwend. Elk jaar wordt ernaar gestreefd om een zo hoog mogelijk bedrag tijdens deze avond te schenken aan 3 of 4 goede doelen in Son en Breugel.

Tijdens de avond wordt bekend gemaakt welke goede doelen met de opbrengst van dit evenement worden gesponsord.

MEER WETEN OVER DE BENEFIETAVOND?

De benefietavond is op zaterdag 28 oktober 2023. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

EEN GOED DOEL SPONSOREN

Alle doelen die verbonden zijn aan Son & Breugel komen in aanmerking voor sponsoring.

Ken jij een goed doel in Son & Breugel waarvan jij graag wil dat deze in aanmerking komt om te worden gesponsord door stichting H@P? Informeer ons dan en stuur een berichtje welk doel het betreft en waarom jij vind dat het sponsorgeld daaraan goed wordt besteed. Dan nemen wij contact met je op.

 

GESPONSORDE DOELEN

Wil je weten welke goede doelen in Son & Breugel wij vanuit Stichting H@P hebben ondersteund? Klik dan op onderstaande knop voor het overzicht.

Koken voor jonge mantelzorgers
Sponsoring keuken scouting Dutmella
Een tovertafel voor Berkenstaete

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.

PARTNERS