EEN EVENEMENT WAAR SMAAK, SFEER EN BELEVING ELKAAR ONTMOETEN

Met trots kunnen we zeggen dat alle plaatsen in hele korte tijd zijn geboekt en dat het helaas niet meer mogelijk is om nog plaatsen te reserveren.

Natuurlijk kan het  altijd zo zijn dat er toch nog plaatsen vrijkomen. Daarom kan bij interesse via het contactformulier worden aangegeven om op de wachtlijst te komen staan.

H@P benefietavond

KOKEN VOOR HET GOEDE DOEL

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel. Dit jaar zal de benefietavond op zaterdag 28 oktober 2023 worden gehouden.

Een sfeervolle locatie

Ook nu weer zal de kapelzaal  van Hotel/Restaurant La Sonnerie daarvoor sfeervol worden ingericht waardoor er nog meer kan worden genoten van de meest gewaardeerde gerechten die Club Cuisine la Sonnerie heeft gemaakt.

Het diner

Het diner wordt vooraf gegaan door een aperitief en bestaat uit een 5-gangen menu met bijpassende wijnen. Het menu wordt samengesteld uit de lekkerste gerechten die we met de kookclub dat jaar hebben gemaakt. In 2015 is dit initiatief voor het eerst georganiseerd. De gasten zijn elk jaar weer enthousiast over het menu en de sfeer van die avond. Voldoende redenen om dit jaarlijks te herhalen.

Goede doelen

We streven er naar om een zo hoog mogelijk bedrag tijdens deze avond te kunnen schenken aan meerdere goede doelen in Son en Breugel. Dit betekent dat er vanuit de kookclub alles aan wordt gedaan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit wordt gerealiseerd doordat er met gangbare producten wordt gewerkt waarmee mooie en smaakvolle gerechten worden gemaakt. En door sponsoring van bedrijven die als partner dit initiatief een warm hart toedragen.
Tijdens het avondvullende programma wordt bekend gemaakt welke goede doelen met de opbrengst van dit evenement worden gesponsord.

Sponsorloterij

Op deze avond wordt er ook een loterij gehouden waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Daarvoor worden uitsluitend tijdens de benefietavond lootjes verkocht. De opbrengst hiervan is ook bestemd voor de goede doelen in Son en Breugel.

Bedrijfssponsoring

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om te sponsoren zijn er mogelijkheden voor een arrangement op maat. Neem daarvoor contact met ons op door een bericht te sturen via dit contactformulier.

Programma


H@P benefietavond zaterdag 28 oktober 2023


Zowel op culinair als cultureel gebied zullen deze avond de zintuigen worden geprikkeld tijdens een avondvullend programma.

18.30 uur       Ontvangst
19.00 uur       Aanvang diner
22.30 uur       Einde diner met aansluitend een afterparty**

** Gebruik van consumpties tijdens de afterparty zijn niet bij het benefietdiner inbegrepen.

Kosten

De kosten* voor het benefietdiner 2023 zijn € 85,00 per persoon (incl wijnarrangement).

De benefietavond bestaat uit een 5-gangen diner, inclusief een aperitief bij ontvangst, wijnarrangement en tafelwater. Tevens is er een avondvullend entertainment dat afgestemd is op het karakter van de avond .

* Gebruik van consumpties tijdens de afterparty zijn niet bij het benefietdiner inbegrepen.

Reserveer tijdig!

Reserveringen voor het H@P benefietdiner 2023 kunnen worden gedaan door het invullen van het contactformulier dat via onderstaande button kan worden ingevuld. Of via de leden van de kookclub.

Wil je er tijdig bij zijn om plaatsen te reserveren, volg ons dan op facebook en like de pagina.

De betaling van een reservering dient 14 dagen voor het benefietdiner te zijn voldaan. Indien vooraf geen betaling is ontvangen kan er ook geen aanspraak op een reservering worden gemaakt.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over Club Cuisine la Sonnerie en/of over het H@P-diner? Of wil je het H@P diner sponsoren? Voor algemene vragen kan een bericht worden gestuurd via dit contactformulier.

PARTNERS

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.