![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/01/gefrituurde-schorseneren-scaled.jpg?fit=2560%2C710&ssl=1)
Menu's 2023
JANUARI
FEBRUARI
Gerechten van Yotam Ottolenghi
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Amuse-februari-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Yotam Ottolenghi’s klassieke hummus met flatbread
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Voorgerecht-februari-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Yotam Ottolenghi’s gebakken zalm met pijnboompittensalsa
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Tussengerecht-februari-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Yotam Ottolenghi’s verbrande aubergine en mograbieh soep
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Hoofdgerecht-februari-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Yotam Ottolenghi’s geroosterde kip met Clementines en Arak
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Nagerecht-februari-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Yotam Ottolenghi’s flan van mandarijn en ancho-chili
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/02/Nagerecht-februari-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Yotam Ottolenghi’s gezouten koffierotsje met pecannoten en limoen
MAART
Masterclass van Erik en Juliën van Loo
APRIL
Een Thais menu
MEI
JUNI
Een overheerlijk Italiaans menu
JULI
Een BBQ-menu
SEPTEMBER
NOVEMBER
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/11/Amuse-november-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Scheermessen op z’n Japans
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/11/Voorgerecht-november-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Rouleau van geaderde kabeljauw met salade van bleekselderij en beurre blanc van zwarte knoflook
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/11/Tussengerecht-november-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Soep van aardpeer met gerookte ham en mosseltjes
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/11/Hoofdgerecht-november-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Duif Clamart met garnituur van pompoen, raapjes, bospaddenstoelen en veenbessen
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/11/Nagerecht-november-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Duindoornbes met gepofte aardpeer met ganache van cèpesn gebakken witte chocolade & schuim van beurre noisette
DECEMBER
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/12/Amuse-december-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Crème brûlée van langoustines, olijvenschuim en kaviaar
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/12/Voorgerecht-december-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Paddenstoelen tartaar met burrata aubergine, balsamico en taugé
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/12/Tussengerecht-december-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Bisque van kreeft met toast en rouille
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/12/Hoofdgerecht-december-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Wellington van hert met ui, wildjus met rode biet, laurierolie, salsa van pecannoot en zwarte knoflook
![](https://i0.wp.com/www.clubcuisinelasonnerie.nl/wp-content/uploads/2023/12/Nagerecht-december-2023.jpg?fit=300%2C180&ssl=1)
Moelleux van chocolade met ganacheparel
Menu van de maand
Overzicht menu’s
Koken voor goede doelen
Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.