3 | stokbrood of ciabatta |
375 gr | ricotta |
450 gr | mascarpone |
6 el | tomatenconcentraat (puree) |
enkele blaadjes basilicum | |
olijfolie | |
zout en peper |
Snijd het stokbrood in dunne sneetjes en grill ze goudbruin en krokant in de oven.
Doe ricotta, mascarpone en tomatenpuree in een grote kom. Kruid met peper en zout en klop op met een garde. Doe het mengsel in een spuitzak.
Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan. Zet deze op een zacht vuurtje en pof er de basilicumblaadjes in gedurende één minuut. Laat de blaadjes vervolgens uitlekken op keukenpapier.
Neem de bruschetta’s en spuit hierop toefjes van de tomatenmousse. Werk af met een krokant blaadje basilicum.
Presenteer de amuse 4 stuks op een bordje en maak in totaal 3 bordjes.
Amuse 1
Hoofdgerecht
Nagerecht
Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |