Coquilles met Livar spek en pompoencrème

VOORGERECHT
OKTOBER 2018
24
4/5

INGREDIENTEN

225 grmarsmhallow gember (van recept)
6blaadjes Little Jem
75 grshi so purple
150 grpompoenzoet zuur
1 kgLivar spek
1,5 kgCoquilles Amerika
75 grheldere dressing
150 grkruidenmayonaise

Pompoencrème

325 grpompoenpuree
1potje crème fraîche

Marshmallow gember

300 mlvolle melk
150 mlGembersiroop
4 grzout
225 mlvolle melk
17 grgelatine blad, helder
3 grwitte peper

BEREIDING

  1. Marineer de pompoen zoet zuur en dresseer deze op bord.
  2. Zet de pompoen crème afgedekt in de oven.
  3. Bak de coquilles aan op de bakplaat.

Pompoencrème

Kook de pompoen gaar en blender de pompoen, voeg de crème fraîche toe en maak op smaak met peper en zout.

Marshmallow gember

  1. Spuit pancoating in een 1/2 gastronormbak en bekleed deze met plastic.
  2. Week de gelatine in ruim koud water.
  3. Vries de 300 gram melk in en laat tot 1 graden afkoelen.

PRESENTATIE

  1. Maak het bord op met de marshmallow, de kruidencrème en de coquilles.
  2. Garneer met shi so purple en Little Jem.
AFDRUKKEN

Menu oktober 2018

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.