Golddigger 43

APERITIEF
JULI 2017
12
/5

De Golddigger is een bekende cocktail. Deze Golddigger 43 is een eigen gemaakte samenstelling en niet geinspireerd op de klassieke Golddigger cocktail. Om de goudkleurige uitstraling te krijgen gebruiken we licor 43 en grand marnier. Naast citroensap gebruiken we ook vers sinaasappelsap. En als finishing touch Cava en een simpele maar stijlvolle garnering met cocktailkers. Een exclusieve cocktail voor echte Golddiggers dus!

INGREDIENTEN

Inhoud per glas

1 deelLicor 43
1 deelGrand Marnier
1 deelcitroensap
1 deelsinaasappelsap
0,5eiwit
1 deelcava
  
 1 deel = 30 ml

BEREIDING

  1. Gebruik een long drink glas gevuld met ijs.
  2. Giet hier achtereenvolgens 1 deel Licor 43, 1 deel Grand Marnier, 1 deel verse citroensap, 1 deel verse sinaasappelsap en eiwit van een half ei in. Even goed stirren met een barlepel en als laatste voeg je geleidelijk 1 deel cava toe tot het glas tot de rand gevuld is.

PRESENTATIE

Stijlvol garneren met 1 cocktailkersje.
AFDRUKKEN

Menu juli 2017

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.