Aspergelepel met aardbei

AMUSE
MEI 2017
12
/5

INGREDIENTEN

600 grwitte asperges
300 mlslagroom
150 grsuiker
6takjes munt

BEREIDING

  1. Snijd de taaie onderkant van de asperges en schil ze met een dunschiller.
  2. Breng de schillen aan de kook met een 0,5 liter water en laat dit op een laag vuur een half uur inkoken.
  3. Klop de slagroom stijf en voeg de suiker en een beetje afgekoeld ingedikt kookvocht toe.

PRESENTATIE

  1. Leg de gekookte aspergekoppen punten op de amuselepels.
  2. Plaats hierop een halve eetlepel van de aspergeslagroom.
  3. Snijd de aardbeien in vieren en leg 2 kwartjes op de slagroom / mouse.
AFDRUKKEN

Menu mei 2017

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.