Gebakken banaan met chocolade en vanille-ijs

NAGERECHT
JUNI 2016
14
/5

INGREDIENTEN

14bananen
2repen chocolade, puur
100 grroomboter
1 tlvenkelzaad
 vanille ijs
 slagroom

BEREIDING

  1. Snijd de bananen in aan de kromme kant.
  2. Vul de banaan met stukjes van de chocolade en een klein beetje roomboter. Verpak in aluminiumfolie, zodanig dat ze rechtop blijven liggen op de barbecue.
  3. Bak op een hete barbecue totdat de chocolade gesmolten is.

PRESENTATIE

  1. Snij de bananen in schijfjes en serveer met een bolletje ijs en slagroom.
  2. Druppel eventueel wat van de warme chocolade over het geheel.
AFDRUKKEN

Menu juni 2016

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.