Meloen met Parmaham

AMUSE 1
JUNI 2016
14
/5

INGREDIENTEN

2 stGalia meloen
450 grParmaham
250 mlolijfolie, extra virgine
0,5bosje basilicum
 versgemalen peper

BEREIDING

  1. Knip de takjes basilicum 1 cm boven de grond af en was de basilicum goed af. Dep droog met een theedoek en doe samen met de olie in de keukenmachine. Laat deze draaien tot je een mooi groen geheel hebt.
  2. Halveer de meloen en schep de zaadjes eruit. Snijd elke helft in stukken, verwijder daarna de schil en snijd eventueel de stukken in dunnere plakken.
  3. Besprenkel de meloen met de olijfolie.
    Wikkel elk plakje meloen in een stukje ham en steek het vast met een cocktailprikker.
  4. Bestrooi de hapjes met (versgemalen) peper. Laat de meloen na het besprenkelen enige tijd staan.

PRESENTATIE

  1. Presenteer op een klein bordje.
AFDRUKKEN

Menu juni 2016

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.