Vitello tonato

VOORGERECHT
FEBRUARI 2016
12
/5

INGREDIENTEN

1zakje rucola
2 elmayonaise
3 elGriekse yoghurt
1blikje tonijnmoot
400 grfricandeau, in niet al te dunne plakjes
3 elkappertjes
2stengels lente-ui
0,5komkommer
1 elazijn
3 elextra viergé olijfolie
 peper en zout

BEREIDING

  1. Laat de tonijn uitlekken in een zeef of vergiet.
  2. Meng in een schaaltje de olijfolie met de azijn.
  3. Snijd de komkommer in dunne plakjes en schep door het olijfolie-azijnmengsel.
  4. Pureer de tonijn, mayonaise en Griekse yoghurt met de staafmixer.
    Breng op smaak met peper en zout.
  5. Bak de fricandeau mooi roze aan en snijd vervolgens in plakjes.

PRESENTATIE

  1. Drapeer de fricandeau op de bordjes, schep de tonijnsaus erop.
  2. Leg de plakjes komkommer erop en dresseer met de rucola, kappertjes, lente-ui en een beetje olijfolie.
AFDRUKKEN

Menu februari 2016

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.