Bericht

Kook event Thaise keuken thuis

Beste allemaal,

Rob en Ferd (onze menu commissie) hebben voor volgend weekend n leuk idee bedacht en uitgewerkt.

Dit gezien de nog steeds geldende Covid maatregelen en het feit dat we nog niet gezamenlijk kunnen koken.

 

Het doel is om met z’n allen een Indonesische rijsttafel te gaan maken.

Hoe gaan we dit doen en hoe gaan we dit organiseren?

Ieder lid ontvangt van de menucommissie receptuur voor één speciaal gerecht  en maakt dit specifieke gerecht voor 13 personen **

De inkoop hiervoor doe je zelf.

De gemaakte kosten kun je via WhattsApp, via n betaalverzoek (evt kopie vd inkoop) declareren bij Hans Dinkelberg (onze schatbewaarder)

Menu commissie zorgt voor alle bijgerechten, zoals Nasi, Bami, Kroepoek etc etc.

Ook zorgen we er voor dat er wat drank bij aanwezig is. (waarschijnlijk niet voldoende maar mooi als eerste aanzet)

 

Zaterdag 27 maart om 16.00 uur kom je met je gerecht naar de Sonnerie. Hier worden alle gerechten door de menu commissie verdeeld in 13 porties en verpakt.

Bakjes, materialen etc worden door de menu commissie verzorgt.

Hierna keert iedereen huiswaarts met een complete Indonesische rijsttafel. Wanneer je deze rijsttafel nuttigd, je bent er helemaal vrij in. Stuur nog wel wat foto’s rond wat je er van gemaakt hebt.

Wanneer je eigen gerecht maakt is niet belangrijk, het moet uiteraard wel klaar zijn als je die zaterdag naar de Sonnerie komt.

We zijn met twaalf, maar maken 13 porties. We willen 1 complete rijsttafel afleveren bij Jan en Marlies. We zullen er ook een persoonlijke kaart bij doen met wat persoonlijke notes.

 

Met culinaire groet

René