Hawaiian Mai Tai cocktail

AMUSE
MEI 2016
12
/5

INGREDIENTEN

240 ccdonkere Ru, liefst Captain Morgon Original
60 ccwitte Curacao
20 ccgrenadine
3 stlimoen, alleen het sap
3 elpoedersuiker
2ijsblokjes
1staafje ananas, lengte van glas aanhouden
0,5schijfje limoen
1trosje rode bessen

BEREIDING

  1. Zet 12 whiskyglazen in de vriezer.
  2. Meng de donkere rum met de witte Curacao, de grenadine, het sap van de limoenen en de poedersuiker met een mixer.

PRESENTATIE

  1. Doe de ijsblokjes in het gekoelde whiskyglas, giet er de gemixte drank op en zet het ananasstaafje erin.
  2. Garneer het glas met een half schijfje limoen en een trosje rode bessen.
AFDRUKKEN

Menu mei 2016

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.