speculaas met spek en brie | Kerriescampi met tartaar van appel en avocado

Kerriescampi met tartaar van appel en avocado

AMUSE
NOVEMBER 2021
12
3/5

INGREDIENTEN

Bloemkool pistachepuree

16scampi’s
1avocado
 lente ui
1appel
 limoen
 verse munt
 olijfolie
 kerriepoeder
 zout en peper

BEREIDING

  1. Schil de appel en snij in hele kleine stukjes en besprenkel met limoensap.
  2. Snij de lente ui heel fijn.
  3. Snipper de blaadjes munt fijn.
  4. Snij het vruchtvlees van de avocado in klein stukjes, besprenkel met limoensap en kruid met peper en zout.
  5. Meng de lente ui, de appel, de avocado en de munt voorzichtig onder elkaar.
  6. Verhit de olijfolie en leg er de scampi’s en in en kruid met kerriepoeder, peper en zout. Bak op een hoog vuur.

PRESENTATIE

Verdeel de mengeling over de glaasjes en leg er een scampi bovenop. Serveer meteen.

AFDRUKKEN

Menu november 2021

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.