Carpaccio van ceviche gegaarde garnaal met gebakken garnaal, gekonfijte tomaat en een krul van rode biet op een bedje van tricolore parelcouscous en avocado guacamole

VOORGERECHT
OKTOBER 2022
12
4/5

INGREDIENTEN

Garnalen

xx stgrote Argentijnse garnalen

xx

1 tlxx
2 tlxx
1 tlxx
2 tlxx
xx
xx gekonfijte tomaten
xx tricolore parelcouscous
xx avocado guacamole
xx chili olie
xx stubbs Texas bbq sauce
xx crispy donuts
xx
120 gr xx
2 el xx
3 tn xx
1 tl xx
4 xx
1 xx
1 xx
PRESENTATIE
60 gr xx
12 gr xx
6 st xx
12 st xx

BEREIDING

xx

  1. xx

xx

  1. xx

xx

xx

xx

  1. xx

PRESENTATIE

  1. xx
AFDRUKKEN

Menu oktober 2022

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.