Kabeljauwfilets met bloemkool pistachepuree

AMUSE
AUGUSTUS 2015
12
/5

INGREDIENTEN

13oesters
6lente-uitjes
3kleine aromatische tomaten
2rode pepers
4gedroogde tomaathelften in de olie, uitgelekt
 selderie zout
 versgemalen zwarte peper
4 – 6 elwodka
4 – 6 elolijfolie

BEREIDING

Salsa

  1. Hak de lente-ui fijn.
  2. Tomaat en chilipeper spoelen, droog maken en verwijder de zaadjes.
    Tomaat en chilipeper fijn snijden (dobbelsteentjes). De gedroogde tomaten ook fijn snijden (dobbelsteentjes)
  3. Meng alle ingrediënten en voeg selderij zout en peper naar smaak toe.
  4. Olijfolie en wodka naar smaak bijvoegen.

Oesters

  1. De oesters op de grill ongeopend kort opwarmen (2-5 minuten). De schelp opent zich zelf.
  2. Verwijder het bovenste deel van de schelp.

PRESENTATIE

  1. Bedek de oester volledig met de salsa en serveer uit.
AFDRUKKEN

Menu augustus 2015

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.