Gebakken haring met bietenmayonaise

AMUSE 2
APRIL 2015
26
/5

INGREDIENTEN

14haringen, door de helft gesneden
3 dleiwit
1zak panko
2gekookte bieten
3 elmayonaise, op gevoel
250 mlcrème fraîche, op gevoel

BEREIDING

Haring

  1. Snijd de haring in dunne reepjes en prik op stokjes.
  2. Haal door losgeslagen eiwit en paneer daarna in panko (Japans broodkruim).
  3. Frituur krokant in olie.

Bietenmayonaise

Pureer gekookte bieten tot een gladde massa en meng door mayonaise met een beetje crème fraîche. Doe de massa in een spuitzak.

PRESENTATIE

  1. Spuit de bietenmayonaise in kleine glaasjes.
  2. Steek het stokje met de haring in de bietenmayonaise.
AFDRUKKEN

Menu april 2015

Overzicht menu’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koken voor goede doelen

Elk jaar wordt er vanuit Stichting H@P door de leden van de kookclub een benefietavond georganiseerd. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord in Son & Breugel.